Posebnost biospectrum tehnologije je, da le ta emitira celoten človeški biospekter in deluje na človeški organizem tako, da inducira t.i. bioresonanco. To pomeni, da našemu organizmu na najbolj naraven način omogoči ponovno vzpostavitev njegovega biološko zdravega ravnotežja. Istočasno ima biospectrum sposobnost aktiviranja akupunkturnih točk in tako spodbuja pretok energije po vseh meridianih.

Pretočnost energetskih kanalov se poveča, pospešijo se presnovni in revitalizacijski procesi.

Intenzivno vpliva tudi na biokemične procese v organizmu. S svojim globinskim elektromagnetnim delovanjem znanstveno potrjeno uravnava metabolizem vsake naše celice.

Vzpostavlja se proces samozdravljenja, zato se aktivno vršijo terapevtski učinki na celotno delovanje človeškega organizma, na kardiovaskularni sistem, imunski sistem, živčni sistem ter na žleze z notranjim izločanjem.

1_BIOKABINA 1_BIOKABINA_NOVA (1) 1_DSC05810

V biokomori je vgrajeno sedem aktivnih biospectrum panelov in še eden odbijajoči pasivni. Izdelani so iz 43 izbranih mineralov, kristalov, ki tvorijo poseben ozkopasovni filter, ki žari na območju biospektra človeškega telesa. Razporejeni so vse okoli nas in tako pokrivajo prav celo telo.

Biokomora je priporočljiva za vse starostne kategorije, tudi za ljudi, ki ne prenesejo vročine in savn, saj aktivno deluje že pri 35°C. Ima globinski efekt in doseže vse mišice, tkiva in notranje organe. Pri 40°C in več, se že doseže tudi učinek savne, ki povzroči izhajanje strupov in vseh nečistoč iz telesa, globinsko čiščenje kože ter upočasnjuje proces staranja organizma. Za razliko od ostalih savn, bomo še več ur po delovanju čutili globinsko pregretost in efekt samozdravljenja se bo vršil še mnogo po obisku biokomore, saj so celice zaradi prejete energije na višjem energijskem nivoju.

Idealna je tudi za aktivne in rekreativne športnike, managerje in stresne poklice. Omogoča hitro in učinkovito krepitev notranjih moči. Povečuje odpornost telesa na vsakodnevne psihofizične in umske preobremenitve.

Posebno poglavje predstavlja osupljiv učinek biokomore na kožo, ki je naš največji organ in je ogledalo naše duše in zdravja. Biospectrum vsebuje tudi vse tiste frekvence, ki regenerirajo in pomlajujejo kožo. S pospešeno tvorbo kolagena, drobne gubice izginejo, globlje pa postanejo plitkejše. Aknasta koža se vidno izboljša, saj bioresonanca normalizira

celično eletromagnetno valovanje in s tem vse energetske in presnovne procese in tako zavira nastajanje aken. Izjemni rezultati so vidni pri utrujeni, neprosojni, mastni in hrapavi koži, kožnih lisah in madežih na koži.

Dokazano deluje na:

• izboljšuje mikro in makrocirkulacijo,

• lajša revmatske bolečine in bolečine v sklepih,

• uravnoveša srčne, ledvične in prebavne funkcije,

• vzpostavlja pretok nformacij in energije po meridianih,

• pomoč pri povečanih športnih aktivnostih in hitrejšem okrevanju po športnih poškodbah,

• povečuje življensko vitalnost, odpravlja impotenco, neplodnost, menstrualne težave,

• delovanje žlez z notranjim izločanjem, bolezni ščitnice, menopavza

• odpravlja težave s prostato,

• zdravi stresna stanja in nespečnost, pomaga pri preutrujenosti,

• uravnoveša srčne, ledvične in prebavne funkcije,

• upočasnjuje proces staranja

• zdravljenje kože, aken, kožnih madežev,

• kot anticelulitna terapija, pomoč pri hujšanju,

In še bi lahko naštevali……

 

Tehnični podatki 

Biokomora je izdelana iz lesa javorja, lipe in oreha. Stene so iz posebnih gladkih kasetnih večplastnih plošč. Takih plasti je v kasetnih ploščah štiri, vmes je vstavljena termoizolacija, odporna na posedanje in vlago. Debelina stene 4,4cm. Okvirji na stenah so iz oreha. Vrata so iz dimljenega kaljenega stekla. Po želji stranke so za majhno doplačilo možne tudi različne zatemnitve stekla z različnimi vzorci.

Sistem izdelave in sestave je novost in je razvit samo za biospectrum komoro.

Dimenzije:

108 x 96 x 190 cm

Moč: 1250 W

Frekvenčno območje delovanja: 0,5 μm do 104 μm

Št. biospektralnih grelcev: 7 aktivnih in 1 pasiven

Površina vseh grelcev: 2,4 m²

Temperaturno delovanje: od 30°C do 65°C

Časovna nastavljivost delovanja: od 5 min do 40 min

Nastavljivost samodejnega vklopa: od 2 uri do 16 ur vnaprej

biokabina

Bioresonačni efekt omogoča BST tehnologiji večjo učinkovitost in prednost pred ostalimi podobnimi tehnologijami. Shema 1 nam prikazuje vpliv na naše telo pri uporabi BST tehnologije, shema 2, pa pri uporabi klasičnih terapevtskih aparatov. Glavna značilnost BST tehnologije je, da deluje globlje, toplotna obremenitev telesa pa je precej nižja kot pri običajnih terapevtskih napravah, zato je primerna tudi za bolj občutljive uporabnike.