jana-joze-400Diagnostika je pomemben element zdravljenja. Zaželjeno je odkriti prave vzroke za bolez – bolezni, saj nato s pravim pristopom lahko bolje ukrepamo in izberemo za pacienta optimalne terapije in mu hkrati svetujemo.

Jože Rak

V našem studiu opravlja diagnostiko priznan slovenski zdravilec iz Rogaške Slatine.

Del intervjuva z Jožetom.

Že dolga leta ste zdravilec, priznani po vsej Sloveniji. Kako so vas Bio-spectrum aparati prepričali?

Zdravilec sem že dolga leta. Že kot otrok sem začutil, da sem občutljiv na energije, ki jih drugi niso začutili. Živel sem tudi v družini, kjer je bila tovrstna sposobnost normalna. Že moji dve babici sta me vpeljali v svet drugačnih pristopov zdravljenja. Po poklicu sem zdravstveni delavec, delal sem v zdravilišču, dobil ogromno izkušenj iz uradne medicine, temu pa sem dodal še študij iz alternativne medicine, iz različnih področij naravnega zdravljenja.
joze-400Pred petnajstimi leti sem se odločil za svojo lastno pot. Od takrat delujem samostojno, sodelujem z različnimi centri po vsej Sloveniji. Ljudje pri meni cenijo naravni pristop, empatijo in sposobnosti, ki mi pomagajo da zdravljenje tudi uspešno zaključimo.
Z Bio-spectrum medicinskimi aparati sem se srečal še čisto na začetku, ko so se prvi pojavili v Italiji in Sloveniji pred več kot petnajst leti. Ko sem jih s svojimi zaznavnimi sposobnostmi preizkusil, sem ugotovil, da so prava stvar in da resnično delujejo in da je še kako pomembno, da pridejo tudi do drugih ljudi. Ko sem bil povabljen v Biospectrum center, da bi pregledoval in svetoval uporabnikom, sem se takoj odločil, saj vem, da je zdravljenje uspešno, jaz pa sem zraven le tam, kjer ‘lahko ohranim obraz‘, kot pravijo Kitajci, od koder aparature izvirajo.

Kako pregledujete in zakaj so pregledi potrebni, čeprav se zdravi celotno telo?

Z mojimi metodami pregledam celotno telo in vsak organ posebej, energetsko stanje preko meridijanov in čaker, pa tudi čustvena stanja, stresa,psihosomatske težave in pomanjkanje energije.

K nam prihajajo vse generacije, največ starejših, kar je seveda razumljivo, pa tudi mnogo mladih, ki se zavedajo preventive in pravočasnega posega v tista energetska počutja, pri katerih se bolezen še ni razvila, se pa v zametku na drugih nivojih že kaže.

Če pa je potrebno, poskrbimo tudi za otroke. Vsakega posameznika pregledam pred terapijo, mu sledim med terapijo, da se odločimo za ustrezno število obiskov.

Na koncu terapij naredimo kontrolni pregled in skupen načrt za naprej. Marsikdo se tudi odloči in kupi aparat, ki ga potem uporablja cela družina, k nam pa prihaja občasno na posvet.