Bio-spectrum resnično dela čudeže. Bolečina preverjeno izzveni že po parih terapijah, pa ne samo to, čutiš več energije in boljše razpoloženje. Skratka, zelo priporočam vsem, ki imajo bolečine po operacijah ali pa tudi bolečine v križu, sklepih, ledvicah…… Neverjetno res, hvala.
Rozalija H.

naslovna-energetic

Ko sem bil pri g. Marjanu na obisku mi je priporočal, da poizkusim terapijo z aparatom Biospektrum. Skoraj eno leto sem imel težave v spodnjem predelu hrbtenice. Bolečine so se tako stopnjevale, da se nisem mogel normalno gibati  in opravljati  svojih vsakdanjih opravil. Pomagal sem si z opornim pasom za podporo hrbtenice, vendar so bile bolečine še vedno prisotne. Kasneje brez podpornega pasu sploh nisem moral več živet. Po pogovoru o mojih težavah, mi je g. Marjan nesebično pomagal tako, da mi je posodil aparat Biospektrum. Po petih terapijah se je stanje za 100% izboljšalo, nisem več rabil nositi opornega traku in sem lahko spet normalno delal in začel živeti. Izboljšalo se je tudi življenje, saj nisem bil več utrujen in sedaj imam veliko več življenske energije. S to pomočjo sem tudi dokončal študij in               diplomiral. To terapijo bi priporočal vsem ki imajo kakršne koli zdravstvene težave.

Simon Murko

naslovna-energetic

Letos spomladi smo se končno  opogumili in nabavili Biospektrum komoro. Že po enem mesecu uporabe biokomore,  sem presenečeno ugotovila, da so tisti mali drobni izrastki na koži izginili, koža je pa tudi bolj gladka, prožna in izgubila sem tri kilograme. Veliko nam pripomore, kdar smo utrujeni, čutimo, da nam vrača energijo in boljši spanec. Pa še nekaj opažam, moja presnova oziroma prebava se mi je občutno izboljšala, počutje v predelu trebuha in medenice je bolj prožno.

Lidija

naslovna-energetic

Moja največja težava je bilo močno nenadno potanje na čelu, oblivanje, ki se je pojavljalo ali samo parkrat na dan, ali pa celo več destkrat. To je trajalo že zadnjih dvanasjst let.  Bilo je zelo moteče in neprijetno. Takrat se v glavi pojavi tudi nek čuden in neprijeten občutek. Spomladi sem od kolegice slišala za Bio-spectrum center, kjer sva se tudi prijavili. Prvi pregled sem opravila pri g. Rak Jožetu, nato sem izvajala terapije v Bio-spectrum centru, kjer sem bila vsakič najprej v biokomori in še pod njihovimi aparati. Moje stanje se je neverjetno spremenilo. Sedaj jaz teh težav preprosto nimam več. Počutim se bistveno bolje. Do sedaj sem samo enkrat rahlo začutila malo znojenja na čelu. Moje življenje je postalo neprimerno boljše.

Marjetka Š

naslovna-energetic

Z možem smeva uporabljati to prečudovito sodobno tehniko “BIOSPEKTRUM”. Bom prešla kar na uspehe, ki nama pomenijo zelo veliko. Pri možu so se že pred leti pojavile težave s koleni in kolki. Po opravljenih terapijah z aparatom Biospectrum, nima več bolečin v kolenih in kolku. Navaja tudi, da je curek urina veliko močnejši, kot pred terapijami. S tem aparatom se razvaja večkrat, tudi če nima težav. Sedaj pa še moje “dobesedno zdravljene”. Pomoč sem začela iskati, ko se je zapletlo pri zdravljenju zoba. Konica zobne igle se je zarila skozi zobno korenino v kost sinusa. Konica je bila operativno odstranjena, vendar se mi je v sinusu nabirala gosta sekrecija, ki je povzročala vedno večjo bolečino v sinusu, celo oteklino, ki je povzročala močno solzenje in zbadajočo bolečino v očesu. Kljub jemanju antibiotikov se zadeva ni hotela pozdraviti, se je kar vlekla. Zahvaljujoč terapiji Biospectrum, pa so te težave popolnoma izginile. Na obrazu se mi je pojavila sprememba, ki ni bila nevarna, se je pa večala in me je estetsko motila. Neuspešno sem jo poiskušala odstraniti. Sedaj ni več sledu o tej spremembi. Pogosto sem imela herpes na ustnicah. Sedaj se mi pojavi redkeje, čas celjenja pa je neprimerno krajši. Ko začutim skelenje, se že obsevam s temi dobrimi žarki. Prava ranica sploh ne  nastane. Tako herpes pozdravim v 5-ih dneh. Imela sem težave s prebavo. To je bilo napenjanje, pogosto odvajanje ali zaprtje. Ne boste verjeli, jaz sem OK. Na desni nogi sem imela kar precej velik moder madež (ožilje). Ta je sedaj skoraj neopazen. Tudi kakšen kilogram izgubljene teže lahko pripišem razvajanju s to tehnologijo. Prisegava na BIOSPECTRUM. Hvala vam za vse dobro, hvala vam, da sva lahko spoznala to čudovito tehnologijo.

Nada in Ciril  2016

naslovna-energetic

Učinkovitost aparatov Biospectrum sem imela možnost spoznati dvakrat.
V prvo sem prišla najprej na pregled h G. Jožu Rak, ki je priznan zdravilec in mi je povedal kje izvirajo vse moje težave. Nato je sledila celostna terapija – najprej 20 minut v kabini in potem še na mizi. Zaradi mojih težav z obtokom me je bilo sprva kabine strah, ker savne ne prenesem. Vendar sem kaj kmalu spoznala da je to daleč od savne – občutek je bil prav prijeten, saj ni bilo nobenega pretiranega potenja in ostalih težav, ki me sicer spremljajo, potem je sledila terapija na mizi – pravi užitek – prijetna toplota, ki jo oddaja aparat, ti pride prav do kosti. Že po prvi terapiji sem se počutila, kot da imam več energije, sprva sem bila malo skeptična, da je to od tega, sem si pač mislila, da sem se samo malo odpočila, ker imam kar precej obremenitev – sem pač bolj nejeverni Tomaž, ampak vse naslednje terapije so mi dale isti občutek, vsakič pa me je malo manj bolela glava, s katero sem imela zadnji dve leti kar velike težave, povezane z omedlevicami, močnim glavobolom, ki ga včasih tudi najmočnejši možni tableti niso pregnali. Bolečine so se res bistveno zmanjšale in sem bila res vesela, da sem opravila to terapijo.
Drugo srečanje z aparatom – tokrat prenosnim, pa sem imela približno en mesec nazaj, ko sem si poškodovala vrat. Gospod Igor je bil tako prijazen in mi je priskrbel aparat, ki ga lahko nastaviš kakor ti paše. Vsak dan sem si dvakrat dnevno izvajala terapijo in obenem poskušala vrat čim bolj razgibavati, saj ogreta mišica bolj sodeluje kot pa hladna. To sem delala cca teden in pol – rezultat – glede na poškodbo neverjetno hitra gibljivost vratu – seveda bodo še potrebne vaje do popolnega okrevanja, ampak že to, da sem po poškodbi tako hitro pridobila na gibljivosti mi veliko pomeni. Večkrat prej me je usekal že heksenšus pa moram reči, da je ponavadi dlje trajalo, da se je zadeva popravila, kot sedaj ta poškodba s pomočjo tega aparata.
Rada bi se zahvalila g. Igorju za možnost doživeti to izkušnjo, g. Jožu in seveda gospe Beti, ki tako lepo poskrbi za vse, ki pridejo v terapevtski center v Ljubljano. Res hvala za vse.

Doris 9.12

naslovna-energetic

V mesecu maju letošnjega leta, se je moje zdravstveno stanje čez noč spremenilo. Zbudila sem se z groznim občutkom v glavi, pravzaprav ga sploh ne znam opisati, nekakšno gomazenje, mravljinčenje, mrtvičenje, napetost v glavi, vse to je prihajalo v nekakšnih valovih, z začetkom nekje v prsih in kot v plasteh proti temenu glave. Imela sem občutek vedno bolj stiskajočega obroča okoli glave, v glavi pa grozen pritisk. Krvni tlak je močno narastel, že čez nekaj minut pa se je močno znižal. To stanje je trajalo nekaj dni, nato pa zjutraj močna vrtoglavica, občutek kot da se možgani močno vrtijo v glavi, krvni tlak pa zelo nizek. Sledila je množica preiskav, vse v smislu sprememb v glavi ( CT, MRA, UZ, okulist, otorinolaringolog, nevrolog…..), pa do sedaj nobena preiskava ni dala rezultata.

Že pred nekaj leti sem se seznanila z delovanjem BIO SPECTRUM aparati, sem se v stanju, v kakršnem sem bila, spomnila tudi nanje. Na prvem obisku me je »pregledal« gospod Jože, ki je ugotovil, da mi nepravilno deluje nadledvična žleza in še nekaj drugih zdravstvenih težav in priporočil najprej 7, nato pa še tri terapije z medicinsko terapevtskimi aparati na temelju BST tehnologije.

Že po prvi terapiji se je moje stanje v glavi zelo izboljšalo ( zelo mi je prijala toplota v BIOSPEKTRALNI KOMORI, pa tudi toplota pod lokom). Vrtenje v glavi po desetih terapijah ni povsem ponehalo, toda to vrtenje sedaj ni nič v primerjavi s prej.
Pa še nekaj sem opazila: veka na levem očesu, ki je bila zaradi starosti kar precej povešena, je sedaj skoraj normalna, pa tudi gubice na vratu so se precej zmanjšale.                                     Tudi preiskave, na katere je treba zelo dolgo čakati, potekajo v smislu ugotovitev gospoda Jožeta.

N.P. 2014

naslovna-energetic
Bispectrum sem obiskala 3 mesece po porodu, zaradi splošnega slabega počutja in občutka, da je telo še vedno v močnem neravnovesju ter da se zaradi ” notranje blokade” ne more opomoči. Že po petih terapijah sem opazila občutno izboljšanje splošnega počutja, utrujenost je bila zopet zmerna, primerna skrbi za dojenčka, začela pa sem tudi izgubljati kilograme navkljub nespremenjenem prehrambenem režimu. Po koncu 10.terapij sem čutila, da si je telo opomogla in je sposobno samoregeneracije.

Špela C. 10.2.3015

naslovna-energetic

Predvsem zaradi stresa v službi sem bila izčrpana, brezvoljna in podlegla vsakemu virusu, ki so ga ljudje okoli mene staknili. Bolel me je hrbet in rame ter občasno ledvica. Po prvih treh terapijah z biospectrumom sem bila še bolj utrujena, potem pa se je počutje čez noč spremenilo. Vrnila se mi je energija in veselje do stvari, delo sem lažje zmogla, imunski sistem pa se mi je izredno okrepil. Zdaj terapijo uporabljam kot preventivo pred zimsko sezono viroz.

Nika S. 10.2.2015

naslovna-energetic
Za Biospectrum sem prvič slišala na nekem sejmu v Ljubljani in ta terapija mi je bila kot luč na koncu tunela.
Moje izkušnje glede terapije z Biospectrum aparati so bile nepopisne, prišla sem z velikimi težavami, odšla pa z velikim zadovoljstvom.
Nad našim zdravstvom sem zelo razočarana, saj so mi popolnoma zastrupili telo.
Pohvaliti moram tudi prijazno osebje, saj so mi pred začetkom terapije vse podrobno opisali kako bo potekalo zdravljenje.
Ta terapija mi je bila zelo všeč, ker je istočasno telo počivalo, hkrati pa so ga naprave grele in s tem tudi zdravile.

Nina

naslovna-energetic
Ugoden občutek na moje telo sem spoznala že leta 2008 ob prvem obisku. Takrat je bilo moje telo še zdravo, sem si pa privoščila 2x terapijo za obraz in v zvezi s tem za lepšo in sijočo kožo. Naslednja leta pa so bili moji obiski še za kaj drugega.
Pojavilo se je pešanje ledvic in nadledvične žleze, kar je bila posledica nadpovprečnega celotnega napora pri negovanju bolnika.
Vse to je pripeljalo do tega, da redno uporabljam Biospectrum in mi pomaga, da lažje vzdržim oz krepim imunski sitem, pomaga mi premagovati razne napade virusov in temu podobnega. Na terapije hodim 1-2x letno po cca 3 terapije.
Skušam biti namreč čim manj odvisna od zdravnikov in sama skrbim za svoje zdravje.
Seveda želim biti informirana o čim več izumih, kar Biospectrum brez dvoma je. Vrača mi energijo, kar mi koristi pri občasnem čuvanju vnukov.
Seveda bi rada tudi v bodoče koristila te naprave, ki mi resnično v kratkem času pričarajo boljše zdravje in s tem v zvezi neodvisnost od ožjih družinskih članov.
Hvala vam za vse, kar dobim pri vas.

P. V.

naslovna-energetic
Moje težave so se začele že pred mnogimi leti. Postajal sem vedno hitreje utrujen, zasopihan, skratka, vse napore sem vedno težje premagoval. Te težave z dihanjem in s srcem so se mi samo povečevale. Po zdravniških pregledih je bilo ugotovljeno, da so mi srčne zaklopke
močno popustile. Nabirala se je voda, imel sem že pol pljuč zalitih z vodo in zdravniki so mi izčrpali vodo in me rešili.
Takrat sem na TV gledal oddajo o Biospectrum centru in poslušal neke paciente, ki so opisovali svojo zgodbo. Rekel sem si, če je pol toliko res, kot govorijo, potem je že nekaj na tem. Opogumil sem se in poklical.
Tudi bioenergetik je podal mnenje, da zaklopke ne delujejo, da je neko vnetje, pa ne samo to,
imel sem tudi močno povečano prostato in vnetje na sečevodu, prostati in ledvicah.
Naredil sem 9 ali 10 terapij, moram pa povedati, da sem bil že po peti, šesti terapiji močno pozitivno presenečen. Moje stanje se je pričelo občutno izboljševati. Povem za primer: pred terapijami sem moral na stopnišču dvakrat počivati, predno sem prišel v 1. nadstropje, kjer je Biospectrum center. Po končanih terapijah sem te stopnice prehodil v enem, brez počivanja.
To je bil za mene hud napredek. Tudi na kardiološki kliniki sem opravil obremenitveni test,ki je na veliko začudenje prisotnih, pokazal veliko izboljšanje. Priznam pa, da na kliniki nisem povedal, da sem obiskoval te terapije. Saj veste, pred osmimi leti je bila to še bolj tabu tema.
Tudi vnetje na sečevodu in prostati je izginilo, tako, da sem bi resnično zelo zadovoljen.
Iz preventivnih razlogov sem bil še parkrat na terapijah in vsakič sem občutil, kako se splošno energijsko stanje poveča.
Še nekaj bi rad povedal. Enkrat nazaj se mi je nenadoma pokvaril vid, videl sem nekako megleno, kot da se vse trese pred menoj. Bil sem na pregledih in tudi na CT, pa se kaj točnega ni našlo. Odločil sem se zopet obiskati Biospectrum center in naredil sem pet ali šest terapij in tudi to težavo sem uspešno premagal. Bioenergetik je dejal, da je bila vneta leča v desnem očesu.
Moje izkušnje z Biospectrom so zelo pozitvne.

N.A. 13.1.2015

naslovna-energetic

Star sem 40 let. Prvič sem se zaradi zdravstvenih težav obrnil po pomoč na ekipo Bio-Spectruma pri tridesetih.

Po izboljšanju zdravstvenega stanja nadaljnjih deset let nisem več prihajal na terapije. Pomoč sem poiskal ponovno ob poslabšanju zdravstvenega stanja, to je šele ob pojavu globoke venske tromboze v nogi. Poleg klasičnega zdravljenja preko specialistov sem dodatno pomoč poiskal ponovno tudi pri ekipi Bio-Spectruma in gospodu Rak Jožetu. Po začetnem pregledu in posvetu pri njem sem začel s terapijami na aparatih Bio-Spectrum, obenem pa sem upošteval tudi ostale koristne nasvete, ki mi jih je dal gospod Jože in ki jih upoštevam v veliki meri tudi danes. Stanje se mi je po desetih obiskih izboljšalo, posledice stresa na telo se s terapijami odpravljajo, splošno zdravstveno stanje se počasi, a vztrajno, izboljšuje. Sedaj obiskujem center po potrebi, to je, ko začutim, da potrebujem tovrstno podporo. Hvala celotni ekipi Biospectruma.

Brane 15.4.15

naslovna-energetic
Spoštovani!
Stara sem 65 let, pred 20 leti so mi odkrili rematoidni artritis, bila sem hospitalizirana in operirana, da so mi odstranili revmatoidne vozliče. Ampak bolezen je kar napredovala, nakar sem se oločila za terapijo pri Vas.
Posledice te terapije so bile naslednje:
– napredovenje bolezni se je bistveno oblažilo, stanje se je izboljšalo,
– lažje se gibam
– celo življenje sem imela hude glavobole – sum migrene, sedaj glavobolov nimam več
– tudi psihično stanje se je izboljšalo, ker ob takih bolečinah in vedenju kaj te čaka v nadeljevanju napredovanja te bolezni (revmatoidnega artritisa) to je trajna nepokretnost, so psihično hude obremenitve.

Lepo pozdravljeni.

naslovna-energetic